вівторок, 1 грудня 2015 р.



01 грудня 2015 року в приміщенні Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка відбувся районний семінар вчителів правознавства району в якому взяло участь 40  педагогічних працівників  району.
     Із вступним словом на семінарі виступила методист методичного кабінету, яка відповідає за методичний супровід правознавства Лазорко О.В.
     Вчитель правознавства Середкевицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» Завадка М.М. довів до відома присутніх основні  ідеї послання нашого відомого земляка, не просто церковного ієрарха, а й політичного та громадського діяча, щедрого мецената в галузі освіти, культури, поборника людських прав і гідності Митрополита Андрея Шептицького «Як будувати Рідну хату?». Ця праця не втратила своєї актуальності і сьогодні, так як в ній Митрополит Андрей Шептицький обґрунтував ідею об’єднаної України.
  
Лазорко О.В. звернула увагу присутніх на питання щодо  підбору та виконання домашніх завдань з правознавства у 9 класі, особливості таких завдань та практичне їх використання у роботі вчителя.

      На завершення роботи Лазорко О.В. представила типи олімпіадних  завдань з правознавства, розв’язки таких  завдань та їх оцінювання.
      


Немає коментарів:

Дописати коментар