вівторок, 27 грудня 2016 р.

У середу, 14 грудня, у Будинку вчених відбулося спільне засідання Колегії Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Ради Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.
У роботі засідання взяли участь керівники районних, міських органів управління освітою та об’єднаних територіальних громад, члени обкому Профспілки.
Про стан виконання Угоди за 2016 рік у своїх доповідях прозвітували заступник директора - начальник управління департаменту Ігор Гайдук та заступник голови організації профспілки Мар’ян Калин. Зокрема, Ігор Гайдук у своєму виступі відзначив позитивну роботу обласної організації профспілки з питань соціально-економічного захисту освітян області.
Опісля відбулося підписання Угоди між Департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 рр.
На завершення директор департаменту освіти Любомира Мандзій подякувала обласній організації профспілки за те, що вони стали промоутерами і тими людьми, які коригували процес підготовки Угоди, а також членам спільної комісії, які долучилися до обговорення проекту Угоди.
В свою чергу, голова обласної організації профспілки Марія Яцейко висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю та успішну реалізацію заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар