пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

05 червня 2020 року вчителі основ правознавства та громадянської освіти на курсах підвищення кваліфікації при методичному кабінеті відділу освіти Яворівської райдержадміністрації працювали над організацією простору навчальної взаємодії на розумних дошках Padlet та Google Jamboard.


На інтерактивній онлайн-дошці (стіні) Padlet, яка є чудовим інструментом як для дистанційного навчання так і для змішаного навчання, можна не тільки розміщувати інформацію, поширювати її, але й взаємодіяти з контентом, ставлячи оцінки, вподобайки або залишати коментарі.






Дошка ж Google Jamboard є подібною до звичайної класної дошки, але вона не має обмежень за розміром вільного місця і кількістю учасників, які можуть на ній що-небудь малювати одночасно. Більше того, все що намальовано на Google Jamboard, можна зберегти на Google Drive і потім знайти та користуватися далі.

Робота з даними онлайн-інструментами дозволить вчителю урізноманітнити та покращити процес навчання, налагодити активний зворотній зв’язок з учнями.







Немає коментарів:

Дописати коментар