пʼятницю, 28 серпня 2020 р.


Як стати гарним учителем? Що для цього потрібно? Талант, майстерність? Звичайно, але все це результат наполегливої праці вчителя, який обирає з передового досвіду головне, суттєве. Чим вищою є креативність вчителя, тим більше шансів для розвитку творчого потенціалу в учнів. 

Сьогодні школа має вчити дітей придумувати і швидко підлаштовуватися під зміни. Крім цього вчитель, який вірить в успіх своєї справи, як правило, його досягає. На такій позитивній ноті підвели підсумок своєї роботи 09 червня 2020 року вчителі правознавства та громадянської освіти району на курсах підвищення кваліфікації при методичному кабінеті відділу освіти Яворівської райдержадміністрації, з використанням інформаційних платформ Zoom, Google Classroom, Padlet.

Психологи вважають, що іноді знайомий світ відокремлений від світу незнайомого майже умовним кордоном. Тому подолати цей кордон вдається лише тим, хто постійно розсуває його межі. Професійна компетентність сучасного вчителя правознавства та громадянської освіти та самореалізація вчителя, як особистості, має на меті отримання та максимальне використання інформації для подальшої діяльності, постійне самовдосконалення.
На першому навчальному модулі деяким слухачам курсів здавалось, що буде дуже важко осилити нові інновації у зв’язку з дистанційним навчанням, тим більше у короткі терміни. Та на завершення курсів думка змінилась, бо хай і не всі можливості онлайн-ресурсів чи методичних інновацій будуть вчителі застосовувати у своїй педагогічній діяльності, але їх елементи обов’язково.
Дякую чудовим слухачам курсів за наполегливість та гарний позитивний настрій під час спільного навчання, за те що ми розсунули межі невідомого.














Немає коментарів:

Дописати коментар